IN MEMORIAM GERHARD CREPAZ

IN MEMORIAM GERHARD CREPAZ
8.8.1945 – 24.11.2021
 
Vaig tenir la sort de conèixer a Gerhard Crepaz en els primers anys de 1970, just quan iniciava la meva carrera musical com a solista de viola de gamba. Des del primer contacte vaig sentir en ell la força i la creativitat d’un veritable artista que buscava sempre donar un sentit a la vegada artístic i humanístic, modern i innovador, a tots els projectes que somiàvem de poder realitzar. Gràcies a la seva passió i al seu coratge i també gràcies a la complicitat indispensable de la Maria, la seva esposa i col·laboradora, i dels seus fills, durant aquests 50 anys vam imaginar i vam realitzar junts molts bells projectes i vam viure experiències meravelloses que van marcar profundament i per sempre la meva trajectòria musical i humana.
 
En Gerhard sabia que sense exigència i sense utopia no hi havia creativitat possible i per això va ser, a més d’un amic fidel, un mestre i un pensador exigent, així com un gran inspirador d’idees noves per a molts dels que vam estar en contacte amb ell al llarg de la seva vida.
 
Va dedicar la seva vida a lluitar per un món més just i més digne, per un món on, citant Dostoievski “la bellesa pogués salvar-nos“ .
 
Estimat Gerhard et trobarem a faltar però el teu record perdurarà en el nostre cor per sempre.
Jordi Savall 
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.