Jordi Savall es recupera de la COVID-19

Estimats amics,

Avui em complau portar-vos bones notícies: després de 21 dies d’estar afectat pel virus COVID 19, finalment he donat negatiu en la meva última prova PCR. Estic molt content d’haver superat aquesta malaltia sense més conseqüències i de retrobar, després d’aquest llarg període d’aïllament, la meva vida familiar.

Agraeixo de tot cor a la meva esposa Maria, que m’ha cuidat tan bé i m’ha ajudat a superar aquesta dura experiència. Un gran agraïment a tots els que heu mostrat el vostre suport i m’heu enviat els vostres pensaments i desitjos per a una bona recuperació.

Al mateix temps, voldria expressar la meva solidaritat amb tots els que avui estan afectats per aquesta malaltia i també amb aquells que, a causa de la pandèmia, es troben en una situació de gran dificultat i inseguretat econòmica i professional.

Espero recuperar aviat totes les meves forces, poder reprendre les meves activitats professionals, –dins dels límits i restriccions actuals imposades per les autoritats d’Espanya i d’Europa–, i continuar el meu compromís personal a favor de la música i dels músics.

Mantingueu-vos sans i confiats en un futur millor.

Cordialment,

 

Jordi Savall

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.